Om att vara fullständigt urlakad

Magsjuka plus värmebölja är inte en bra kombination. Jag är så slut i kroppen, det finns ingen energi kvar. Min energi räcker just och just att ta mig från sängen, till stolen och sedan tillbaka igen.

Jag är visserligen på bättringsvägen och kan redan äta och dricka utan att allt kommer tillbaka upp igen, men det smakar inte. Jag har ingen aptit och får tvinga i mig mat för att försöka få upp energinivån lite. Nu när det dessutom är nästan 30 grader varmt, så borde jag ju dricka ännu mer än normalt, och jag dricker säkert mindre.

Träning är inte att tänka på ens. Jag mår bara illa av tanken. Dessutom har jag fortfarande lite feber. Om febern beror på magsjukan, eller om kroppstemperaturen är höjd för att det är så varmt ute, vet jag inte… Jag hade feber på tisdagen då när jag var som mest sjuk, så kanske jag inte är helt frisk ännu?

Det har visat sig att jag inte är den enda som har drabbats av magsjuka. Jag hann som tur hem innan jag drabbades. Vill inte ens tänka tanken om jag hade drabbats på båten eller mitt under shoppingen i Stockholm.

2016-05-30 12.26.34

 

0

0 tankar kring ”Om att vara fullständigt urlakad

  1. Pingback: Tankar inför maraton del 3 | hopihopi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *