Känslan efter legday

Jösses amalia vad jag har träningsvärk idag! Jag tränade styrka igår med fokus på ben och det känns minsann av idag. Jag kände träningsvärken komma smygande redan igår kväll och idag är den ett faktum. Det är typ tre veckor sedan sist så det är inte så konstigt att kroppen känns mör idag.

Förra veckan blev det ingen styrka eftersom jag var sjuk, veckan innan blev det plyos, så då var inga vikter inblandade, så det är säkert tre veckor sedan sist. Jag vaggar fram som en anka och ojar och vojar mig om vartannat. Jag undrar just hur det kommer att kännas imorgon. Det sägs visst att det är värst om två dagar… Och jag som ska springa långpass imorgon…

2016-06-04 15.10.08

Älskade pioner som blommar för fullt

0

0 tankar kring ”Känslan efter legday

  1. Q-Vinna

    Åhhh, träningsvärk är ju så skönt :). Blev det något långpass? Ibland funkar det att springa bort värken. I alla fall för mig.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *