Norska intervaller

Idag blev det äntligen en löprunda. Vilken löprunda sedan! Kanske det inte är så tokigt det här med vilodagar i alla fall. Känslan idag var klart bättre än vad den varit på ett tag. Jag kände mig stark i benen och kunde hålla bra fart under intervallerna utan att det kändes alltför jobbigt. Det var ju såklart jobbigt så som intervaller ska vara, men känslan var bra genom alla.

Jag sprang 4 x 4 minuters intervaller idag, även så kallade norska intervaller. Under den första intervallen så fegade jag kanske lite med farten, men de övriga gick i bra fart. Det började nämligen regna halvvägs in i rundan och det fick mig att springa snabbare. På något underligt sätt tänkte jag nämligen att ifall jag springer fortare så är det fortare över.

Bra där Heidi! För 4 minuter går snabbare ifall jag springer snabbare…

2016-06-17 22.44.29

Dubbel regnbåge

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *