Kalasdags

Idag är det nämligen min födelsedag. Det firar jag med att…jobba. Jag firade redan igår eftersom jag var ledig då. Det blev kaffe och kaka och lite mer kaffe och kaka. Jag fick en liten sockeröverdos, så gårdagens löprunda var inte en trevlig historia. Jag hade kaffet i halsen och kände mig allmänt illamående och tung. Gårdagens planerade långpass kortades således ner rejält, istället blev det ett helt vanligt distanspass av den kortare sorten.

Sambon känner mig väl vid det här laget och jag fick en mycket trevlig present. Jag fick nämligen en skivstång med vikter 🙂 Jag har länge tjatat om att jag vill ha/behöver nya vikter och nu fick jag det. På onsdagen är planen att jag ska testa dem. Jag känner nästan redan träningsvärken, jag vet vad som väntar.

2016-06-20 12.50.54

0

0 tankar kring ”Kalasdags

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *