Ett försiktigt försök till träning

Nu börjar jag äntligen känna mig tillräckligt frisk från min förkylning för att träna igen. Idag blev det ett försiktigt styrketräningspass hemma. Det börjar kittla i kroppen efter löpning, men eftersom regnet fullkomligt vräker ner idag tänkte jag att det är bäst att vänta med det. Jag vill inte bli sjuk på nytt genom att ge mig ut i regnet idag.

Kroppen kändes med på noterna idag med styrkan, så jag tror att jag ska testa på löpningen till helgen. Det blir då två veckor sedan jag senast sprang. Så långt uppehåll från löpningen tror jag inte att jag haft sedan jag började springa. Tänk om jag inte kan mer? Tänk om jag tappat allt? Nu är väl sannolikheten för det inte speciellt hög, men tankarna finns alltid där efter ett uppehåll.

Tallinn då? Det var fint som vanligt, om än väldigt blåsigt. Skönt med en liten miniresa mitt i veckan med sambon, välbehövligt att komma bort en stund. Det är som sagt väldigt mycket för tillfället. Det var härligt att gå längs med strandpromenaden där Tallinn maraton brukar springas. Jag blev väldigt sugen på att springa där i höst igen. Kanske…

2016-07-13 16.33.47

 

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *