Mitt värsta jag

Jag har hittat den här roliga listan på diverse bloggar och jag tänkte även fylla i den. Vill ni läsa fler versioner av samma lista, kan ni titta in hos t.ex Malin eller Träningsglädje-Sara.

Min äckligaste mat
Jag tycker inte att jag är så kräsen av mig, jag ha lärt mig att äta det mesta faktiskt. Mat är ett av mina stora intressen och jag testar gärna olika maträtter. Jag har svårt för vilt, det är för ”stark” smak för mig. Soppa på rökt renkött, usch! Bara lukten framkallar kräkreflex hos mig.

Hatväder
Kallt. Jag fryser vid -5, så när det är kallare än det… BRR!

2016-01-17 13.42.46

 

Då tappar jag humöret helt
När det inte går som jag vill. Typ bygga ihop Ikea-möbler och jag inte förstår mig på instruktionerna och det finns femtioelva skruvar och inget passar. Det kan ha hänt att jag slängt både skruvar och instruktioner i golvet.

Sämsta musiken
Hårdrock eller övrig skrikig musik.

Värsta tiden på dygnet
Jag är inte en morgonmänniska, så tidigt på morgonen innan jag kommit igång ännu är nog värst.

Mitt sämsta humör
När jag är stressig, då snäser jag och kan slänga grejer runt omkring mig.

Sämsta grejen jag äger
Det har väl blivit några felköp, mest med skor. De passar bra i butiken, men skaver när jag ska använda dem. Eller så håller de inte, går sönder efter en säsong.

Värsta personlighetsdraget
S.k. experter och förståsigpåare som ska ha åsikter om precis allt och alla oberoende om man frågat dem eller inte. Oftast är också deras åsikt den enda rätta och det går inte att diskutera med dem.

0

0 tankar kring ”Mitt värsta jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *