Vilodag och rykten

Idag har jag haft en planerad vilodag, istället har jag roat mig med annat skoj. Jag har haft träff med mina tjejkompisar. Vi brukar träffas en gång i månaden ungefär hemma hos nån av oss enligt ett roterande schema. Vi brukar äta lite gott och mest sitta och skvallra.

Eller skvallra och skvallra, men prata och vad som händer i våra liv. Idag blev det nog kanske mest skvaller 🙂  Det här med att bo i en småstad alltså. Vi är alla kompisar sedan högstadiet, men har nog känt till varandra tidigare. Idag blev det i alla fall prat om någon som just fått barn.

Vi kan kalla honom för Tomas. Tomas har då fått barn med Maria. Genast var det någon som protesterade, Maria? Heter inte Tomas flickvän Sara? Alltså vänta nu, vem pratar vi om? Tomas som jobbar där? Jo just han. Men hans flickvän heter ju Lisa. Nej det är hans syster. Men han gick ju på vår klass… Va, gick det nån Tomas på vår klass?

Till sist kom vi i alla fall underfund med alla släktband och vem som gått i vilken skola, och vem som jobbar var och vem som gick på vems klass. Till sist var det inte ens ”Tomas” som fått barn 🙂 Undrar just hur rykten startar i en liten stad… *funderar länge*

dscf2388

 

0

0 tankar kring ”Vilodag och rykten

 1. Maria

  Oj, jösses ja, det där låter bekant! Ju äldre man blir desto mer sånt prat tycker jag det blir när man träffas med gamla vänner. Roligt, men samtidigt inte att undra på att rykten startar 😉

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Ibland funderar vi nog ifall vi ens gått på samma klass när vi inte är det minsta överens vem annan som gjorde det. Eller så har vi helt enkelt blivit så gamla att vi inte minns mer…:)

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *