Vilan fortsätter

Denna gång är vilan oplanerad, jag har nämligen blivit sjuk. Hmph! Jag skrev ju i lördags om att jag kände mig trött och att allt inte kändes okej i kroppen. På söndagen kände jag mig bättre och jag trodde att min trötthet bara berodde på en lång arbetsdag.

Igår var allting också bra, men i morse när jag vakande kände jag direkt att allt inte var okej. Jag har ont i halsen och känner mig trött och hängig. Förkylning på kommande då… Som tur är jag ledig idag och imorgon, så jag kan vila och förhoppningsvis går förkylningen över snabbt. Hittills är mina enda symptom just ont i halsen, och det behöver inte bli värre. Jag vill inte ha rinnande näsa och hosta på det ännu.

Idag har jag mest roat mig med genom att ligga på soffan, kollat på film och klappat katterna. Inte fy skam det heller, men tja… Jag hade ju planerat att springa idag och imorgon.

2016-10-10-17-16-57

0

0 tankar kring ”Vilan fortsätter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *