Resplanen framskrider

I helgen har vi äntligen fått bokat och fixat lite mer inför vår kommande bröllopsresa i februari. Vi har nu bokat hotell för första etappen i Australien. Alltså det finns ju hur mycket som helst av välja mellan! Trots ivrigt jämförande på olika sidor som tripadvisor, så kan man ju aldrig vara säker på vad man får. Jag hoppas i alla fall att vårt hotell kommer att vara bra.

Egentligen har vi inte så stor skillnad var vi bor. Vi planerar inte att tillbringa alltför mycket tid vid hotellet utan satsar hellre pengar på annat. Som t.ex flygbiljetter till Nya Zeeland. Wohoo! Vi kommer att vara där i fem dagar. Gissa vem som är ivrig?!

Inte mamma då… Med tanke på jordbävningen som skedde där igår, så blev mamma direkt orolig. Är ni nu helt säkra på att ni vill fara dit? Joo mamma. Vi är nog helt säkra på att vi vill dit. Så som vi har planerat och längtat och funderat, så kommer vi inte att avboka resan bara för att det skedde en jordbävning tre månader innan. Det var kanske inte den bästa timingen att berätta om våra resplaner precis samma dag som det var jordbävning där.

Men det är inte dit vi skall resa. Vi ska nämligen till Auckland. Jag har suttit och kollat på en massa bilder och jag vill dit nu. Speciellt när jag ser ut genom fönstret här hemma och det bara är snöslask ute. Jag vill ligga på stranden, njuta av sol och värme och bara ta det lugnt.

Image result for auckland beautiful places

Snart snart!

0

0 tankar kring ”Resplanen framskrider

    1. hopihopi Inläggsförfattare

      Det är verkligen en drömresa för oss. Vi har att tacka väldigt generösa bröllopsgäster för att vi har råd med resan, det trodde vi aldrig 🙂

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *