En kort, men härlig runda

Idag var dagen då jag vågade mig en löptur. Jag hade inga krav på vare sig distans eller fart. Jag vill bara testa att springa igen. Jag var lite orolig innan, hur skulle det kännas i kroppen, skulle jag orka, skulle det göra ont?

Allt kändes som tur bra i kroppen. Det blev en runda på strax över fem kilometer. Det känns så skönt att vara igång igen. Jag märker alltid hur mycket jag saknar löpningen när jag inte kan springa. Det är som om något händer i kroppen och knoppen när jag springer. Jag tänker bättre och fungerar överlag bättre efter en löptur.

Idag fick jag massvis med inspiration till julen. Jag hann fundera vad jag ska laga för julgodis i år och några idéer till årets julkort. Jag vet inte varför jag är så pepp för julen i år. Jag brukar inte vara det, inte i alla fall så här tidigt inför. Jag menar det är ju inte ens december ännu! På söndagen är det i.o.f.s första advent redan… Jag har plockat fram ljusstaken i dag och gjort ett försök att dekorera den. Tyvärr tror jag inte att den får vara ifred särskilt länge, eftersom det finns två katter i huset… 🙂

2016-11-22-16-52-39

 

0

4 tankar kring ”En kort, men härlig runda

 1. Trail & Inspiration

  Det där med katter och jul alltså…
  Nu är våra utekatter (numera) men när vi bodde inne i stan och de bara var inne. Jag vet inte HUR många gånger jag hittade dem uppe i granen?! Till slut band vi fast granstammen i en krok i väggen… haha! 🙂

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Vi är lite oroliga hur det ska gå med vår julgran i år, ska vi ens ha någon. De är så busiga ännu våra kattungar, de är överallt och klänger och river och klöser… 🙂

   Svara
 2. Maria

  Det där med att tänka bra när man springer känner jag igen! Jag har fått många superbra idéer när jag har sprungit, och som en bonus mår man så mycket bättre efteråt också. Inte alls samma känsla efter en promenad, fast det också kan vara skönt att bara gå ibland.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *