Träningslistan

Jag gillar listor, jag gillar träning. Vad är då bättre än en lista om träning, win-win liksom! Jag hittade denna hos Malin.

Vilket är ditt favoritmärke när det kommer till träningskläder?
Jag blandar hejvilt, jag har inget favorit. Jag har en massa träningskläder från H&M, av Stadiums egna märke SOC, Asics, Nike, Kari Traa… Dessutom beror det lite på min ekonomiska situation, vad jag köper. Jag satsar pengar på bra skor och sport-bh, men toppar och tights är inte så stor skillnad på märket.

2016-06-24 15.04.43

Vilken kroppsdel tränar du helst på gymmet?
Nu tränar jag inte på gym, utan tränar styrka hemma. Favoriten är ben. Jag känner mig stark då. Benpasset är dock lite av en hatkärlek för mig, eftersom det brukar resultera i grym träningsvärk.

Färgglada eller neutrala träningskläder?
Färgglatt för det mesta. Mina tights är oftast svarta medan överkroppen är färgglad. Till lopp brukar jag ”klä ut mig”, så att jag minsann sticker ut. Rosa shorts, ill-gul blus, olika färger på  strumporna…

2016-06-26 19.48.01

Föredrar du att träna med hjälp av maskiner eller fria vikter?
Fria vikter. Jag tränar som sagt inte på gym och här hemma har jag bara tillgång till hantlar, skivstång, gummiband och liknande. Men kanske jag skulle gilla maskiner också, vem vet?

Vilket är ditt bästa träningstips?
-Träna något du tycker om. Vill du inte springa, gör inte det, fastän ”alla andra” gör det. Var den i gänget som spelar badminton om du gillar det.
– Gillar du att springa? Anmäl dig till något lopp. Det får i alla fall mig att orka fortsätta när det är regn och rusk ute.
– Resultat föder motivation.

Vad är roligast- kondition eller styrka?
Kondition. Jag får inte alls samma endorfinrus av styrketräning som jag kan få av ett svettigt intervallpass.

Vad är det bästa med att träna?
Jag nollar hjärnan under mina löprundor. Jag får mer inspiration och ork till att göra andra saker. Det är min terapi att behandla dagens händelser och bekymmer när jag tränar.

Var ser du dig själv om några år gällande träningen?
Jag vill självklart hållas skadefri och frisk och hoppas kunna fortsätta träna. Jag vill springa maraton i framtiden och även delta i något triathlonlopp. Jag hoppas att träningen är en lika naturlig del av vardagen som den är nu.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *