9 km löpterapi

Tänk vad lite solljus och löpning kan göra för humöret! Idag kom solen fram från sitt gömställe och det var härligt väder ute. Riktigt sånt där väder man föreställer sig en härlig vinterdag. Vindstilla, solsken, bara några få minusgrader… Och dessutom pigga ben och en kropp som ville springa idag.

Det är ju de här rundorna jag lever för och som gör att jag orkar fortsätta fastän det kommer kämpiga rundor ibland. För jag vet att en dag kommer det en sån runda då allting stämmer och allt känns lätt. Då är det värt allt slit och kämpande och jag glömmer bort de dåliga dagarna.

2016-11-28-15-03-20

När jag kom  hem från rundan väntade ett roligt paket på mig i postlådan. Jag hade fått mina fotoböcker som jag gjorde/beställde med bilder från bröllopet. De var så fina och jag är nöjd över dem. Jag tror nog att de kommer att vara en uppskattad julklapp.

0

0 tankar kring ”9 km löpterapi

  1. Åsa

    Åh, det låter så fantastiskt! Och visst är det värt att ta sig igenom alla tunga jobbiga rundor för att sedan få en av de där som bara stämmer, från första till sista steget.
    Det var dig väl värt!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *