Ben x 500

Idag blev det ett av Lofsans benpass, totalt 500 repetitioner. Jag läste om passet i en kommentar på en blogg, men tyvärr minns jag inte var eller av vem mer. Tanken är att ha fem övningar och så gör man 40st, 30st, 20st och på sista varvet 10st. Inga vikter, utan bara kroppsvikt och hög puls. Övningarna jag gjorde var utfall bakåt, knäböj (med hopp), korsande utfall, sprintutfall (med indianhopp) och sidoutfall.

Det ser kanske inte så jobbigt ut på pappret, men nånstans på varv två vid knäböjen och hoppen började mjölksyran komma. Efter det blev det inte direkt några höga hopp utan mer en liten bounce. Ett kul pass och jag tror nog att det hade en effekt. Jag känner nämligen redan träningsvärken komma smygandes i benen.

 

0

0 tankar kring ”Ben x 500

 1. Åsa

  Lofsan är så satans stark! Men hennes pass är ofta bra, tycker jag. Jag kör hennes TRX-pass och jag har galet med träningsvärk varje gång (kan det vara för att jag gör dem för sällan???)

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Lofsan är grym. Jag gillar också hennes pass, de är inte så komplicerade och de går att genomföra utan redskap, men ger ändå resultat.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *