Julkorten tar form

Julkorten årsmodell 2016 börjar ta form. Jag har haft min idé i huvudet länge och har köpt allt material till dem. Jag har bara inte fått tummen ur för att börja laga dem. Idag var det dags, för jag insåg att sista dagen att posta dem är den 14.12. Vilket ju är ganska snart, så jag måste skynda mig ifall jag vill få dem klara tills dess.

Jag har suttit hela eftermiddagen och bra bit in på kvällen och klippt och klistrat. Jag tror alltid på något sätt att det ska gå mycket fortare än vad det egentligen gör. Det tar ju evigheter att pyssla ihop 16 kort.  Jag har igen haft två stycken hjälpredor som har busat på bordet. Fast jag låter honom hållas eftersom han verkar piggare idag och på bättringsvägen.

2016-12-10-15-05-47

Idag har vi varit  på julmarknad i Pargas. Jag minns inte när jag senast skulle ha varit på julmarknaden. Jag är alltid på jobb när den ordnas känns det som. Där var massvis med folk, man kunde knappt röra sig framåt på vissa håll. Kul i alla fall att så många människor hittade dit.

2016-12-10-13-21-52

2016-12-10-13-30-58

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *