Nollställt hjärnan

Just precis som jag skrev att min plan med löpningen för tillfället är att satsa på lugna pass och inte tänka på farten. Bara fokusera på låg puls och på distansen. Vad gör jag inte idag? En fullständig urladdning av kroppen, full ös medvetslös ungefär. Så här fort har jag inte sprungit på evigheter och pulsen var därefter.

Idag var det precis vad jag behövde. Min hjärna bara snurrar med tankar och oro och jag behövde verkligen nolla läget. Jag är orolig för min mormor som tyvärr bara blir sämre och sämre. Dessutom så är våra två katter sjuka. De har matvägrat i ett par dagar nu och idag blev vi tvungna att ta den ena till veterinären.

De hittade inget fel på honom, men han måste börja äta nu. Men han vägrar. Vi har bytt mat, gett skinka, räkor, tonfisk, grynost… Inget går ner. Nu har vi fått pulver som blandas med vatten och en spruta som vi ska tvångsmata honom med. Jag är extra orolig för honom eftersom han drar sig undan och gömmer sig. Vilket inte alls är ett bra tecken med katter. Hon äter i alla fall lite. Jag tror främst hon påverkas av honom och hans matvägran.

Idag var det inte läge för en mysjogg med lågpuls. Idag behövde jag få något annat att tänka på en stund och jag sprang bara på känsla. Vilket resulterade i ganska hög fart eftersom jag antagligen hade så mycket adrenalin i kroppen.

img-20161202-wa0000

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *