Shake shake

Benpass alltså! Det är nog lite av hatkärlek för mig. Jag gillar att göra dem för jag känner mig stark då, men känslan efteråt är inte alltid lika kul. Här sitter jag med skakiga ben och darrande kropp i övrigt. Dessutom brukar benpass oftast resultera i träningsvärk. Varför jag tyckte att det var en bra idé att göra benpass lagom till julhelgen och familjefestligheter vet jag inte?!

Idag gjorde jag igen mitt trogna P90X pass. Jag hade ingen inspiration till att hitta på eget upplägg. Då är det lättare att bara stoppa in träningsdvd-n och följa instruktioner. Jag gillar det passet, det är en bra blandning av olika övningar. Både med vikter och utan och då i stället med hopp eller bara många repetitioner.

Jag brukar modifiera övningarna lite ibland. Egentligen ska man också göra pull-ups i programmet, de gör jag inte utan då istället armhävningar eller olika övningar med  hantlar. Jag har ingen stång att göra pull-ups i. (annars skulle jag nog kunna göra dem 😉 )

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *