Ett steg i rätt riktning

Gissa vad jag har gjort?! Jag är så stolt över mig själv, jag har gjort något som jag borde ha gjort för länge sedan med tanke på mina träningsmål… Jag har köpt en baddräkt! Nu tänker ni säkert att wohoo alltså, det är väl inget att skryta över? För mig är det faktiskt det.

Under hela 2016 tänkte jag att jag skulle ta tag i simningen och lära mig att simma frisim. Jag skyllde alltid på att jag inte har någon baddräkt och det var därför jag inte kunde gå till simhallen. Nu har jag då alltså äntligen köpt en baddräkt, så nu får det vara slut på ursäkterna. Nu ska jag lära mig simma. Punkt.

Det här med att prova baddräkt alltså. Usch! Det måste väl vara det jobbigaste som finns att prova i klädväg. Jag tycker att jag har bra självkänsla och gillar min kropp, men… Aldrig har jag känt mig så otymplig och plufsig som när jag provar baddräkter i en liten provhytt. Inget passar, allt ser bara galet ut och tanken på att jag måste visa mig bland folk klädd så där… Huga!

2017-01-12-13-03-21

Till sist hittade jag en som passade någorlunda. Det fick bli den. Jag tänker att jag köper en billig först och lär mig simma. Sedan ifall jag gillar simningen och vill satsa mer, så kan jag köpa en ”bättre” baddräkt. Nu måste jag först komma igång och sluta skylla på att jag inte har en och att det är därför jag inte simmar.

Nästa steg. Våga ta mig till simhallen och visa mig bland folk…

0

0 tankar kring ”Ett steg i rätt riktning

  1. Pingback: Ännu mera saker | hopihopi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *