Träningen då?

I Australien och på vår resa överlag blev det inte mycket träning. Inte träning som vad jag hemma kategoriserar som träning. Det blev ett ynka löppass. Däremot blev det en hel del promenader och väldigt mycket trappor. I Nya Zeeland hade vi inget busskort, utan gick överallt vi skulle, förutom till flygplatsen då förstås. Så orörlig har jag ju inte varit, men…

dsc_0431

Jag måste erkänna att jag inte är inne i ett bra träningsflow för tillfället. Det har varit svårt att komma igång efter resan. Jag vill träna, men kroppen svarar inte. Mina löppass som jag gjort har känts tunga och jag har därför avbrutit eller kortat ner från den ursprungliga planen. Nu har jag kanske inte direkt sprungit i optimala förhållanden heller. På fredagen när jag skulle springa så fullkomligt vräkte snön ner. Det passet var ett riktigt skitpass. Pulsen var hög och känslan tung. Jag blev så frustrerad att jag till sist stängde av klockan och gick hem.

Den här veckan har jag försökt se som en komma igång efter semestern vecka. Jag har försökt träna kravlöst och  mest gjort det som fallit mig in. Det blev ett styrketräningspass vilket resulterade i världens träningsvärk och två löppass. Ett pass på dryga fem kilometer och ett på kanske tre.

Nästa vecka vill jag komma tillbaka till mina vanliga träningsrutiner igen. Jag siktar på att få in tre löppass, varav ett lite längre, och så ett styrketräningspass på det. Jag känner mig nästan lite nervös över träningen. Det känns som om det var evigheter sedan jag fick till en bra träningsvecka, fast det i själva verket kanske bara var tre veckor.

0

0 tankar kring ”Träningen då?

  1. Åsa

    Jag kan mycket väl tänka mig att det inte är helt lätt att komma tillbaka till verkligheten efter att ha varit iväg som ni har. Ta det lugnt, andas och plötsligt är du igång igen!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *