Sydney opera house och harbour bridge

Om det var något vi fotade mycket under resan var det Sydney opera house och harbour bridge. Jag skämtar inte när jag säger att det säkert finns 100 bilder på dessa två, av totalt kanske 600 från hela resan. När vi andra dagen på vår resa var på wine tour, körde vi över bron. Jag minns att jag var besviken över att jag inte hann fota operahuset från bilen, att jag knappt såg det. Vad jag inte visste då var att jag nog skulle hinna fota det tillräckligt under resans gång.
dsc_0173dsc_0174sydney opera housedsc_0491dsc_0437dsc_0440
Sista dagen på resan tog vi tåget över bron och gick över till centrum-sidan. Det fanns även möjlighet att göra en s.k. bridge climb, men det var dyrt. Dessutom hade vi inte tiden på vår sida mer och tja, vi hade sett tillräckligt av bron redan.
dsc_0227dsc_0451dsc_0452dsc_0486
Ifall man har tur när man bokar hotell, får man så här fin utsikt. Sista hotellet på resan var helt klart bäst (och dyrast). Vi betalade säkert lika mycket för det här hotellet som vi gjort för det två tidigare tillsammans. Men så fick vi också bästa utsikten över hamnen med bron och operahuset. Fotona är tagna från vårt hotellrum, högst uppe i nionde våningen, genom fönstret.
dsc_0341sydney opera house

 

0

En tanke kring ”Sydney opera house och harbour bridge

  1. Pingback: Manly | hopihopi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *