Det springs visst lopp imorgon

Ifjol skrev jag ett inlägg där jag önskade lycka till på varvet åt några personer jag visste att skulle springa. Jag gör ett likadant inlägg i år, men denna gång är det fler personer som springer och även andra lopp inkluderade. Det känns som om det springs lopp till både höger och vänster och att jag är den enda som inte springer imorgon. På söndagen är jag ledig hela dagen och har tänkt gotta ner mig i racereports. Det är näst bäst om jag själv inte springer, få läsa om andras upplevelser.

Lycka till imorgon!

Träningsblogga -Ida

Trail och inspiration – Malin

Emma Hällbacka

Löpningen och jag – Erika

Piggelina – Anna (insåg just att det är först på söndagen det springs, oops 🙂 )

Attvaraetta – Maria

2013-06-29 14.03.50

0

0 tankar kring ”Det springs visst lopp imorgon

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *