Sol och värme

Äntligen har sommarvärmen även nått oss. Både igår och idag har det varit riktigt fint väder, varmt, soligt och allmänt skönt. Tyvärr har det resulterat i absolut ingen träning för min del. Idag var det tänkt att jag skulle ha sprungit veckans långpass, men i stället har jag bara legat i solstolen och slappat. Skönt och välbehövligt det med, men inte kanske det mest optimala med tanke på kommande maraton.

Jag försöker att inte stressa upp mig över ett missat pass, men det är svårt. Enligt det maratonprogram jag följer så är det bara två långa långpass kvar. Nästa vecka ett två timmars och veckan efter det ett på 3,5 timme. Efter det börjar långpassen trappas ner och bli kortare igen. Och plötsligt är det dags för mig att springa maraton…

20170520_192044

0

0 tankar kring ”Sol och värme

 1. Madelene

  Nästan som jag. Fick ihop ett pass i veckan, ett lopp! Resten av veckan har jag känt som om jag hållit på att bli sjuk och därmed har jag tränat nada. Nya tag kommande vecka 🙂

  Svara
 2. Hanna

  Jag måste verkligen börja träna i värme för att vänja kroppen. Som fotbollsdomare måste man kunna maxa på matcherna även när det är smällhett ute. Hej extra jobbig träning med andra ord.

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag gillar inte alls att springa i värme. Speciellt de första passen är riktigt jobbiga, innan kroppen vant sig.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *