Det är ju bra med planer och så

Men… Jag tror faktiskt inte att min träningsplan jag gjorde för den här veckan kommer att stämma alls. Måndag och tisdag var ju lätta, då var det bara vila och kalas som gällde. Check och check på de dagarna. Idag var tanken att jag skulle ha sprungit veckans (och träningsprogrammets sista) långpass på 60 min. Glömde jag bort att jag skulle jobba idag när jag skrev planen?!

IMG_20170620_174527

Jag jobbade till sju, var hemma strax före åtta och det fanns inte i tankarna att jag skulle ha gett mig ut på långpass efter jobbet. Det blev inte löpning överhuvudtaget idag, istället blev det styrketräning. Inte ens så mycket styrka som i styrka med vikter, utan mer rörlighet, stretch och bålstyrka. Jag gjorde även diverse övningar för benen, men alla utan vikter. Istället många repetitioner och med högre puls.

Imorgon är det tänkt att jag ska springa korta, snabba intervaller. I programmet står det 6 x 90 sek med 1 minuts vila. Ett kort effektivt pass innan jobbet. Det känns konstigt att träningsprogrammet är på slutrakan. Det är bara 4 ynka pass kvar. Fyra! Det är ju ingenting. Ska jag faktiskt vara redo för maraton sedan? Och är det faktiskt redan nästa vecka?!

0

0 tankar kring ”Det är ju bra med planer och så

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *