Träningsplaner vecka 25

Sista träningsveckan inför maraton är den här veckan. Nästa vecka är det redan race week och då är det inte mycket träning som gäller. Den här veckan är tanken ännu att träna som normalt, om än kortare pass. Den här veckan är det mycket kalas och firande. Imorgon fyller jag år och i helgen är det ju midsommar. Vi har inga planer inför midsommar, så jag borde kunna träna som normalt då.

Så här tänker jag mig veckans träning:

Måndag: vila (måste fixa inför morgondagens kalas, tidsbrist)
Tisdag: vila (kalas, tidsbrist)
Onsdag: löpning, 60 min (sista långpasset)
Torsdag: styrka (fokus ben och bål)
Fredag: löpning, korta, snabba intervaller
Lördag: vila
Söndag: löpning, 40 min i snabbare tempo

Lite beroende på hur kroppen känns kanske jag ändrar på torsdagen och fredagens pass. Det är kanske inte den smartaste idén att springa intervaller dagen efter ett benpass…

20170615_202605

Hur tränar du i veckan?

0

0 tankar kring ”Träningsplaner vecka 25

  1. Pingback: Det är ju bra med planer och så | hopihopi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *