Ett svettigt intervallpass

Idag höll jag mig faktiskt till träningsplanen och sprang mina planerade intervaller. På schemat stod det 6 x 90 sek med 1 minut vila mellan varje intervall. Passet var varken bu eller bä, det var ett pass bland många andra bara. Ett pass som jag knappast kommer att minnas om en tid ens. Det var inte ett dåligt pass, men tja… Jag sprang mina planerade intervaller och that’s it.

20170622_113323

En sak som jag måste bli bättre på är att klä mig rätt. Jag klär mig alltid för varmt. Idag sprang jag i långärmad tröja och långa tights, trots att solen lyste och det var typ 15 grader. Men det blåste och jag tänkte att det kan kännas kallare och valde därför långärmat även på överkroppen. Fel val visade det sig, jag svettades redan på uppvärmningen. Att jag inte lär mig.

Nu återstår ännu lite jobb innan jag börjar min semester och midsommarfirande.

Ha en trevlig midsommar!

 

0

0 tankar kring ”Ett svettigt intervallpass

 1. Trail och Inspiration

  Jag är nog tvärtom där. Klar mig nästan alltid för kallt. *(Eller ja, lagom när jag väl håller igång).
  Men fryser alltid första km och sedan direkt om jag stannar till. Måste springa hela tiden…! (Om det inte är typ +25 grader då)… 😛

  Kram M

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   På vintern är jag bättre att klä mig, då kan jag snarare klä mig för kallt. Men just det här halv-varma vädret är svårast. Det är inte direkt läge för shorts och linne, men långärmat är för varmt.

   Svara
 2. Löpar-Åsa

  Lager på lager är ju lösningen, helt klart. En tunn träningstopp och så en tunn jacka på det. Den kan man alltid knyta runt midjan när man blir varm. Vilket man ju ofta blir alldeles för fort. Men jag håller med om att blåst är en luring. Klär också gärna på mig lite mycket då och väljer ändå att springa i skogen, där det är lä.

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag har tänkt på lager på lager principen, men tänker att det blir för bylsigt sedan ifall jag måste klä av mig. Då väljer jag heller än långärmad tröja istället för t-shirt och jacka…

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *