Midsommar och sista långpasset

Midsommaren kom och gick och vi har inte egentligen gjort något speciellt. Varit hemma, ätit, grillat och bara tagit det lugnt. Imorgon är det den första officiella semesterdagen och imorgon är det även start på raceweek. Usch, vad det är nära till maraton nu. Jag får fjärilar i magen bara jag tänker på det.

Nu är all träning gjord, det återstår bara ett pass i programmet. På fredagen sprang jag mitt sista långpass. Det blev en runda på strax över en timme och allting kändes bra i kroppen. Skönt att veta att allting fungerar, det gör gott för självförtroendet. Nu är det bara att hoppas på en bra dag på lördag, bra dagsform och ett starkt pannben.

20170622_132237

0

0 tankar kring ”Midsommar och sista långpasset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *