Det är över nu och miljoner frågor

Träningsprogrammet är slut, alla pass är sprungna och nu återstår ännu den lilla detaljen att springa maraton. I går sprang jag det sista träningspasset. Det blev en runda på knappa fem kilometer med 10 stycken intervaller på 30 sek. Allt kändes bra i kroppen och farten fanns i benen under intervallerna. Nu gäller det bara att lita på att all träning jag gjort är tillräcklig och att jag kommer att klara av att springa 42,194 kilometer på lördagen.

För tillfället vacklar självförtroendet… Innerst inne vet jag ju att jag på någon vänster kommer att klara av det, men som vanligt önskar jag att jag tränat mer. Jag har följt mitt program och bara missat några enstaka pass, men… Kanske jag ändå borde ha gjort si eller så. Sprungit fler långpass? Sprungit längre långpass? Sprungit mer/längre per vecka? Sprungit mer/längre per månad? Tränat mer styrka? Tränat mer rörlighet?

Usch, jag är så nervös! Tankarna bara snurrar. Vad ska jag ha på mig på lördagen? Hur mycket ska jag äta innan loppet? Vad ska jag äta under loppet? Ska jag våga ta sportdryck? Ska jag ha egen energi med? Var ska jag ha den eftersom jag inte vet vad jag ska ha på mig under loppet… osv. osv. osv…

20170626_171427

Ni är alla jättesnälla när ni peppar mig <3

0

0 tankar kring ”Det är över nu och miljoner frågor

 1. Trail och Inspiration

  Om du inte är van att dricka just den sportdrycken som är under just det här loppet, så säger jag NEJ, ingen sportdryck! En rasad mage är inte att föredra…
  Om du har ett flipbelt t.ex. lägg i ett par bebissmoothies. (Japp köps bland barnmaten). Ett tips jag fick av Ida (träningsblogga) när vi sprang Gbg-varvet. Klockrent. Bara fruktsmoothie som ger bra energi. 🙂

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Alltså den där fruktsmoothien är så bra! Jag har faktiskt redan köpt några som jag tänkte ta med utifall att, problemet är bara var jag ska ha den. Har ingen flipbelt, bara vätskebälte, men det tar jag inte med… Eller förresten visst har jag flipbelt liknande, men jag tycker den skumpar så mycket och frågan är vad som är värre; skumpande bälte eller springa med smoothie i handen hela vägen… 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *