Två dagar i rad

Det känns som om löpformen sakta börjar komma tillbaka. Idag sprang jag igen en runda och även om jag sprang igår också kändes kroppen fräsch. Idag blev det t.o.m en snabbare runda. Så pass snabb att jag ett tag funderade på om klockan inte stämde, för det var tider som jag inte sprungit i på länge.

Det känns skönt att veta att jag kan springa två dagar på raken och inte känna något i kroppen. Nu kommer jag att vila i två dagar. Det hade jag annars också planerat, men det blev ändrade jobbplaner, så nu blev det i vila på grund av det. Det är säkert riktigt bra för mig att vila, jag ska inte förivra mig alltför mycket även om löpningen känts bra de två senaste gångerna.

Nästa vecka har jag tänkt börja strukturera upp träningen mer. Kanske springa lättare intervaller, typ fartlek, och kanske få till ett lite längre pass, gärna över tio kilometer. Fortfarande ganska kravlöst, inte pressa mig till blodsmak, men inte kanske jogga runt kvarteret tre kilometer.

20170728_165839_028

En galen hoppbild fredagen till ära, det bjuder jag på 🙂

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *