Tallinn halvmaraton nästa

Imorgon startar vi vår resa till Tallinn och mot Tallinn halvmaraton. På söndagen är det dags för lopp igen och på måndagen fortsätter vi vidare mot Europa. Jag har varit så fokuserad på vad jag ska ha med mig till själva loppet och vad jag behöver där att jag på något sätt ”glömt bort” att jag ska på en vecka lång roadtrip efter det. Jag behöver ju kanske lite annat med mig än löparskor och springkläder…

Det är så svårt att packa tycker jag. Speciellt nu när jag inte vet vad vädret kommer att vara. Jag menar, ifall jag ska på en solsemester är det bara att ta med sig bikinis, kjolar, t-shirt och nåt att ha på stranden. Men nu… Kommer det att vara varmt? Behöver jag sommarkläder? Eller ska jag bara ha samma sak som jag haft på mig här, dvs, tröja, jeans och höstjacka. Fast vi har ju bil förstås, jag tror att jag tar med mig lite av varje 🙂

En vill med i alla fall

Vi kommer alltså att resa vidare från Tallinn, genom Lettland och Litauen mot Polen och Tyskland. Upp via Danmark och Sverige och så hem igen. Jag ska försöka uppdatera bloggen längs med resan och efter loppet med en race report. Det hänger förstås på hur hotellens wifi fungerar. Jag kommer säkert att vara aktivare på instagram, så följ mig där ifall du vi se bilder. Efter resan blir det garanterat en bildbomb, speciellt nu när jag har en massa utrymme på min nya blogg.

Önska mig lycka till på söndag!

0

4 tankar kring ”Tallinn halvmaraton nästa

 1. Maria

  Vilken fin ny blogg! Jag har snart det där framför mig jag också, att utrymmet tar slut på min wordpress…
  Lycka till på loppet! Och vi kanske ses, om ni svänger förbi Lund på vägen hem? 😉 Ha en fin resa!

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Tack! Reseplanen är lite öppen ännu, men det lutar mot att komma över Öresundsbron och sedan köra igenom Sverige. Så kanske vi ses 😀

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *