Heidi hjärta yogan

Jag är bara inne på tredje dagen av min yogautmaning, men oj vad skönt det är! Idag var det första dagen som jag riktigt njöt av yogan. När videon var slut, var jag nästan besviken. Jag ville direkt göra en till och bara fortsätta. Idag tyckte jag att jag kom in i ett bra flow. Min andning fungerade och jag kunde koncentrera mig hela tiden. Inte så att tankarna vandrade, utan jag hittade lugnet. Det var kanske därför som det kändes så bra idag.

yogan dag 3

Nu längtar jag redan till nästa gång. Det är länge sedan jag känt mig så ivrig på något i träningsväg. Det är en kul känsla att ha och det är ingen brist på motivationen. Jag är ny inom yogan och det finns en massa utvecklingspotential. En massa nya saker och positioner att lära mig och förbättra mig på. Den här 30 dagars utmaningen är precis vad jag behöver. En kickstart för att komma igång ordentligt och få det till en rutin.

Hur mycket jag än gillar yogan för tillfället, vill jag även träna annat. Den här veckan har det varit väldigt mycket fokus på yogan och inte blivit mycket av annan träning. Nästa vecka vill jag springa mer än jag gjort den här veckan. Vilket inte borde vara så svårt, eftersom det blivit väldigt lite löpning på senaste tiden. Jag vet inte riktigt vad som hänt? Vädret, jobbstress, dittan och datten och undanflykter…

 

0

4 tankar kring ”Heidi hjärta yogan

  1. Löpar-Åsa

    Jag med! Har kört pass fyra nu på förmiddagen.

    De senaste åren har jag nästan bara kört yinyoga, så det här är en utmaning för mig, men jag gillar den verkligen!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *