Yogautmaningen inledd

Idag är det första december och första dagen på min yogautmaning. Dagens pass var lugnt och behagligt och precis vad jag behövde. Det har varit bråttom på jobbet och jag hade inte orkat med ett tungt pass. Dagens yoga var mest som en introduktion och instruktören uppmanade hela tiden att ta det lugnt och andas. Eftersom jag ska yoga i 30 dagar så hinner det nog bli jobbigare.

Jag är ivrig att fortsätta i alla fall och jag har smygkollat på de övriga videorna. Lite för att veta vad som komma skall och att jag kan planera in min övriga träning efter det. De dagar det är kortare yoga siktar jag på att springa eller träna styrka. De dagar då yogan är mer krävande, får det helt enkelt vara dagens träning. Jag vill verkligen fullfölja min utmaning och får välja bort övrig träning till yogans fördel.

Det är kul att märka att även andra hänger på. Både personer och tja… min lilla hjälpreda i allt jag gör.

första dagen

0

2 tankar kring ”Yogautmaningen inledd

 1. Maria

  Jei! Igång här också! Jag funderade på att börja redan när jag hörde i Träningspodden att Jessica Almenäs gör det fram till jul men ditt inlägg var sparken i baken som behövdes för att jag också skulle börja. Det känns ju passande att starta första december också!

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Hah 🙂 Det var därifrån jag också fick min inspiration, men så tänkte jag att första december är perfekt startdatum 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *