Idag inledde jag min semester. Jag har knappt fattat att jag kommer att vara ledig i över två veckor nu. Jag ska inte tillbaka till jobbet förrän i slutet av juni. Det känns inte som semester ännu. Idag hade jag tidig väckning, för jag skulle till frisören. Klockan åtta på morgonen var jag där, det var den enda tid hon hade. Jag är så fin i håret nu igen. Lite kortare frisyr, lite ljusare färg och fräsch och fin till sommaren.

semester

I och med att vädret har blivit svalare, eller svalare, det är svinkallt ute, känns det nästan som om sommaren är över. Jag blev så van med sommarvärmen, att jag inte tänkte på att det bara var maj. Jag har ju allt det härliga framför mig ännu. Nästa vecka ska vi till Kroatien och efter det har jag fortfarande semester kvar. Plus att jag har två veckor till i juli-augusti.

Nu ska jag bara njuta. Äta och träna och träna och äta. Sola, bada och pina colada.

0