Home sweet home

Äntligen hemma! Efter vad som kändes som världens längsta flygtur, är vi äntligen hemma i Pargas igen. Själva flygresan tog inte många timmar, men allt resande innan och efter flyget. Pust!

hemma

Väckarklockan var ställd på halv sju på morgonen. En sista visit på bageriet, äta frukost och packa klart. Bussen till flyget skulle hämta oss redan klockan nio på morgonen även om flyget gick först 13:45. Här var det god marginal som gällde och klockan halv elva var vi vid flygfältet. Som var minimalt. Ett yttepytte café och en liten taxfree.

Reseledaren förslog att man skulle checka in, men inte gå igenom säkerthetskontrollen innan man var tvungen, för det fanns inget att göra sedan. Där satt vi sedan utanför flygfältet och väntade. Och väntade. Och väntade. I det skedet vill man bara hem så fort som möjligt.

Hem kom vi i alla fall. Två kissemissar väntade ivrigt på oss. Eller tja, Milli låg och snarkade i sängen och Manda syntes inte till 🙂 Imorgon ska jag börja gå igenom bilder och börja fila på inlägg…

0

2 tankar kring ”Home sweet home

 1. Madelene

  De där yttepyttiga flygplatserna är inte så kul när man måste vänta länge. Kul att få se foton och läsa om vad som var bäst 🙂

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag har så många bilder att gå igenom bara, jag vet inte var jag ska börja 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *