10 frågor om löpning

Jag ska skriva inlägg om Kroatien, jag lovar, men det är så många bilder att gå igenom. Istället blir det idag en lista, 10 frågor om löpning. Listan är lånad från Malin, men samma lista finns även hos Piggelina

1. Är du tillräckligt gammal för att ha sprungit med löparklocka? Alltså utan puls och gps. Bara tid. Stoppur typ!
Jag förstår inte frågan. Finns det såna klockor 🙂 Varför springer man med en sån?

2. Vad är det kortaste pass du byter om för?
3-4 kilometer kanske. Sen har det väl hänt att jag planerat att springa längre, men att löpningen inte alls fungerat och jag gett upp och kommit hem i stället. Då har det säkert blivit ännu kortare än tre kilometer.

3. Hur ofta gör du löpskolning?
Aldrig. Skämskudde där. Men jag har sprungit backintervaller, och det räknas väl nästan?

4. Vad är det läskigaste djur du mött under en löprunda?
Orm. Fast jag börjar nästan bli van med dem nu och blir inte lika rädd mer. Nästan.

5. Hur mycket dricker du på ett långpass?
På vintern, höst och vår, inget. På sommaren borde jag dricka mer, men orkar inte släpa med mig. Eller glömmer bort att ta med vätska. I mitt vätskebälte ryms det fyra små flaskor och vad kan de vara… 1 dl per flaska? Max 0,4 dl då.

10 frågor om löpning

6. Har du haft löparmage?
Löparmage är mitt mellannamn.

7. Vad är det konstigaste du haft på dig under ett löppass?
Ballerinakjol, tights, rosett i håret… Orsaken stavas möhippa.

8. Vilken är den konstigaste tidpunkt du gett dig ut att springa?
Jag tycker mina morgonlöprundor som börjat klockan sju är konstiga. Jag gillar att sova till klockan nio i alla fall, men på sommaren fungerar det bättre att stiga tidigt upp. ALDRIG att jag skulle göra det på vintern när det är beckmörkt och kallt ute.

9. Vilken matkombo som du provat har fungerat sämst för löpning?
Jag försöker undvika konstig mat i och med min tendens till löparmage. All ”stark” mat som kan ge sura uppstötningar är inte kul. Kaffe, tomatsås, tacos, rökt fisk… Eller att äta/dricka strax innan löpning så att jag känner mig uppblåst och att magen bara kluckar. Nej tack.

10. Har du någon gång sprungit med vänsterstrumpa på höger fot?
Inte vad jag vet. Däremot nog en vänsterstrumpa från ett par och en högerstrumpa från ett annat.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *