Nytt i träningsgarderoben

Kan man inte springa, kan man i alla fall shoppa träningskläder. Visst?! Så att jag är beredd sedan när jag kan springa. Vilket med denna snormängd ser ut att bli tidigast på fredagen. Jag känner mig bättre, men vågar inte chansa ännu och vilar lite till. Imorgon kanske det blir ett lugnt träningspass, typ yoga. Lite för att känna på kroppen och sakta smyga igång träningen. Kanske. Jag är ledig nu i två dagar och jag hoppas att det gör susen. Att jag blir frisk.

nya träningskläder

Jag behöver verkligen inte nya träningskläder, har garderoben full av dem. Det är typ det enda jag köper i klädväg. Jag skulle egentligen till butiken för att köpa vanliga kläder. För en gångs skull. Se om det fanns nåt kul på rea. Vad kom jag hem med? Nya träningskläder och ett par örhängen. Allt faktiskt nog på rea, men det var ju inte det jag skulle köpa. Jag råkade dessutom se att det fanns en massa kul på sportamore… Jag har inte klickat hem det ännu, men det kliar i fingrarna. Det är inte alls bra för mig att inte kunna springa 🙂 Det resulterar bara i att jag köper saker. Klick klick klick.

Var brukar du shoppa träningskläder?

0

2 tankar kring ”Nytt i träningsgarderoben

  1. Trail & Inspiration

    Här är det tvärtom, jag skulle verkligen behöva uppdatera stora delar av garderoben. Har sytt ihop ett par tights som gått sönder…. *harkel*

    Men vilken dag som helst.. 😛

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *