Idag inleddes andra delen av min semester. Det har varit mycket på jobbet nu innan jag går på semester, det ska bli väldigt skönt med lite ledigt. Den här gången har vi inget speciellt inplanerat, ingen resa. Fast som vädret varit de senaste dagarna (veckorna?) behövs det ingen resa till sydligare breddgrader för att få sol och värme. Det ska fortsätta vara varmt och jag tackar och tar emot. Träningen flyter på bra, trots värmebölja, och då får det gärna vara soligt för min del.

semester

Under semestern ska jag hålla igång träningen. Öka på mängden och på längden på passen. Springa mina långpass och intervaller. Det är inte många veckor kvar till maraton och nu gäller det att behålla fokus. Jag har som plan att träna tidigt på morgonen, för att sedan ha hela dagen på mig för annat kul. Som solstol, strand, uteserveringar och promenader.

Trevlig helg!

0