Varför jag bloggar

Ibland funderar jag över varför jag bloggar? Vem bryr sig egentligen om vad jag skriver? Det är ju mest strunt om min träning. Det är inte så att jag skriver något revolutionerande. Vem orkar läsa ännu en träningsblogg liksom? Alltid nu som då blir jag påmind om varför. Det är ju för kontakten med andra människor. För det mesta skriver jag för mig själv, som en dagbok och för att kunna kolla tillbaka. Men det är alltid extra kul när någon kommenterar och engagerar sig i det jag skriver.

bloggar

Häromdagen skrev jag om att jag drömmer om en landsvägscykel. Jag tänkte inte så mycket mer på inlägget. Plötsligt får jag en lång kommentar från cykelsystrar som kom en massa bra tips om cyklar. Jag som inte vet något om cyklar blev tipsad om olika cykeltyper, hur man ska tänka kring val, var man kan få service på sin cykel… Tack <3 Tänk så mycket klokare man kan bli av ett blogginlägg.

Därför läser jag också andra bloggar. För att lära mig saker. Ibland är det roligt att följa med andra personer i deras vardag, men ibland lär jag mig faktiskt saker. Saker som jag sedan kan berätta vidare. Den här grejen visste jag till exempel vad som var. Tack Maria! På jobbet var det en kund som hade en sådan och min kollega undrade vad det var. Jag kunde berätta att det är en sån som man har om man har diabetes. Nu vet hon det också och kan sedan berätta vidare till nästa person som undrar. Och nu vet ni också.

Varför bloggar du?

0

4 tankar kring ”Varför jag bloggar

  1. Maria

    Men åh <3 Det här blev jag ju riktigt glad av att läsa! Det är nämligen delvis därför jag själv bloggar, för att öka kunskapen om och förståelsen för diabetes, och då är det så roligt att få feedback på att man har "lyckats". Jag tror att jag måste svara på din fråga i ett eget inlägg på min blogg, annars blir det för långt.

    Svara
  2. Fredrika

    Jag är inte alls på samma nivå som dig med att springa så det är motiverade att läsa din blogg o tycker jag lär mig nåt

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *