Bygger om på facebook

Jag har länge tänkt ta och uppdatera bloggens facebook, men jag har inte fått tummen ur. Nu har jag äntligen fixat till det. Nya profilbilder, ny text och ett nytt utseende. Jag är speciellt nöjd med bilderna. Jag tycker jag ser sportig och fräsch ut. Man vet att det är dags att förnya när den gamla texten är något i stil med att jag vill springa maraton i år och försöka förbättra tiden. Det har jag ju gjort sedan länge. Det är nya mål som gäller nu.

facebook

Nästa steg för bloggen blir att försöka ändra designen. Jag är inte riktigt nöjd med den, men jag har inte hittat ett bättre alternativ heller. Varje gång jag försöker, slutar det bara med att jag går tillbaka till den ursprungliga designen. Det är svårt att få bilderna och texten rätt. Det ser bra ut i min dator på förhandsgranskningen, men sedan när jag publicerar, blir formatet helt annat. Och jag blir irriterad, ger upp och återgår till den gamla designen.

Men facebook är fint i alla fall. In och gilla och följ mig där —> Hopihopi

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *