Bra träningsvecka och nya planer

Äntligen känns det som om jag är tillbaka till mina träningsrutiner. Det här blev en lugn start, men jag tycker ändå att det blev en hyfsad träningsvecka. Totalt blev det tre träningspass, och det är tre mer än det varit de senaste veckorna. Kroppen känns bra och har inte protesterat efter träningen. Bra återhämtning mellan passen, ingen träningsvärk och en längtan till att få träna igen. Precis som jag vill ha det.

Den här veckan blev det ett yogapass, en löprunda och en timmes zumba. Jag hade ursprungligen tänkt styrketräna idag, men jag var på höstfest igår och… Jag är lite trött idag. Styrketräningen får vänta till nästa vecka. Jag ser framemot att känna mig stark igen och jag ser konstigt nog även framemot träningsvärken.

bra träningsvecka

Jag har inte några planer med min träning för tillfället. Jag vill bara få till träningen. Komma tillbaka in i rytmen och rutinen. Träna det jag känner för, utan tanke på prestation. Träna för hälsa, välbefinnande och för att det är roligt. Springa, gå på zumba, yoga, styrketräning… Allt i en salig blandning. Vad jag har lust med helt enkelt.

Just nu tänker jag njuta av att kunna träna kravlöst och det jag vill. Jag har inget mål för nästa år. Jag har inte ens funderat på saken. Jag vet att när jag bestämt mig kommer träningen att bli mer strukturerad och enligt en plan.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *