Yoga for runners

Alltid när jag gjort mina yogapass har det börjat med att jag skrivit in olika sökord på youtube. Oftast något i stil med yoga for runners eller yoga for hips. Jag har hittat många bra favoriter på det sättet. Många bra instruktörer och många bra yogapass. Adriene har länge varit en favorit och någon jag alltid återkommit till, men nu har jag nästan hittat en ny favorit. Jag har börjat gilla Ida May. Det var henne jag testade förra måndagen, då när jag tyckte att det var för svårt. Den här gången testade jag hennes yoga for runners och det var mycket bättre.

yoga for runners

Jag har gjort yoga for runners med Adriene också, och det är också bra. Det här var ännu bättre. Det var även lite styrka inblandat, mycket plankor och core övningar. Adriene har kanske varit mer fokuserad på stretch och rörlighet. Ibland vill jag ha det ena och ibland det andra. Det är tur att youtube är fylld med yogavideon, det är bara att välja vad jag är sugen på just den dagen.

Den här veckan tänker jag träna annat än löpning. Känslan i kroppen var inte den bästa igår, pulsen var hög och det var tunga ben. Förhoppningsvis blir det bättre om jag fokuserar på annat. Som att mjuka upp kroppen genom yoga. Jag märker hur jag saknat det och nu när jag dessutom hittat en ny instruktör jag gillar är motivationen högre att fortsätta. Jag vill testa alla hennes videon. Yoga varje dag.

 

0

4 kommentarer

 1. Får du yoga i lugn och ro utan att katterna hoppar på dig? Har svårt att träna hemma då barn + hund vill vara med 😊

 2. Där fick jag en påminnelse. Vet inte när jag körde yoga senast…. 😮 😛
  Bra att testa lite olika. Som du säger, ibland vill man ha lite ”eldigare” yoga och ibland betydligt svalare.

  • hopihopi

   16 oktober, 2018 at 09:03

   Yogan kommer och går för mig. Just nu gillar jag det mycket och vill mest göra det hela tiden. För att om en vecka eller två bara vilja springa igen 🙂 Och sedan när jag yogar igen märka att hmm… varför yogar jag inte oftare 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Hopihopi

Tema av Anders NorenUpp ↑