Hur tänkte jag där?

Jag skulle egentligen springa idag efter jobbet. Jag hade energi i kroppen som ville ut och jag var sugen på ett löppass. Jag tappade lusten när jag stod och väntade på bussen och nästan frös ihjäl. Det var svinkallt ute. Jag ska skriva ett inlägg om hur jag klär mig i olika temperaturer och väder, men det finns tillfällen då inga kläder hjälper. När blåsten är för kall.

hur tänkte jag där?

Detta hade behövts idag

Jag hade fortfarande lust att träna när jag kom hem, men det fick bli hemmaträning i stället. Youtube har massvis (!) med olika träningsvideon. Jag har främst yogat, men det finns en massa annat också som jag börjat testa. Jag sökte på cardio at home eller liknande och fastnade för denna video. Jag snabbkollade igenom den och tyckte att det här verkar bra. Den tar jag.

Jag borde ha kollat lite noggrannare igenom videon. Det var en massa hopp och diverse knäböj. ”Come on, five more” skriker instruktören. Jag bara. Jag har världens träningsvärk. Jag kan inte göra squats för tillfället. Det gör för ont. Varför valde jag den här videon? Hur tänkte jag där egentligen?

Jag har inte hittat en träningsvideo via youtube som jag är helt nöjd med ännu. Jag tycker det mest känns lite… Fånigt. Visst jag blir svettig, jag fick utlopp för min energi idag. Jag får träningsvärk ibland och det känns på rätt ställen. Ändå känns det fånigt att skutta runt i vardagsrummet med en klämkäck instruktör som skriker.

Men när vädret är som det är och jag inte följer något träningsprogram, då passar det utmärkt med hemmaträning.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *