Mina stackars ben

Alltså hjälp vad ont mina ben gör idag! Eller rättare sagt, jag har träningsvärk i hela kroppen. Jag hade förväntat mig det, eftersom jag inte tränat styrka med vikter på länge. På något sätt har jag ändå glömt bort vilken grym träningsvärk benträning ger. Jag kan knappt gå. Det gör ont att sätta sig. Det gör ont att böja sig ner eller stiga upp. Allt gör ont. Fast det är nästan en skön känsla i alla fall. Det känns som om jag gjort något.

plyo

Det är också en påminnelse till mig själv att jag måste hålla igång styrkan. Jag vet att nästa gång jag tränar med vikter kommer träningsvärken att vara mindre. Jag kommer förhoppningsvis också orka ta tyngre vikter. Eller göra hela programmet med samma vikter. Nu var jag tvungen att ta lättare vikter efter några repetitioner och på vissa övningar hade jag inga vikter alls.

Jag har blivit svagare i kroppen. Det finns ingen styrka eller kraft i varken armar eller ben. Armarna har aldrig varit speciellt starka heller, men benen har jag känt mig hyfsat stark i. Jag har kunnat ha tyngre vikter, jag har orkat och jag har känt mig stark. Nu kände jag mig svag och jag var tvungen att ha vad för mig är lätta vikter.

Nu är det fokus framåt som gäller. Jag vill komma tillbaka till känslan av att vara stark igen.

 

 

1

2 tankar kring ”Mina stackars ben

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *