Fredagsfys är den bästa starten på helgen

Min träningsiver håller i sig och trots ett hårt benpass igår, ville jag springa idag igen. Igår vågade jag utmana mig själv med vikterna, när jag gjorde mitt benprogram. Jag orkade hela programmet med tyngre vikter och känslan efteråt var riktigt bra. Jag hade förväntat mig träningsvärk, men jag känner mig förvånansvärt pigg i kroppen idag. Inga känningar, inte ont, ingen träningsvärk. Ingenting. Jag bestämde mig därför för att springa idag innan jobbet. Testa hur det känns att springa dagen efter ett tyngre pass. Kommer kroppen att orka, eller blir det bakslag i träningsivern. Dessutom är fredagsfys den bästa starten på helgen.

fredagsfys

Morgonen fick en stressig start när mitt busfrö till katt, Manda, hämtade in en kaja åt mig som present. Alltså, vet ni hur stor en kaja är och hur liten Manda är? Det är inte en talgoxe direkt. Det var fjädrar i hela huset och min puls var hög redan från början av löpturen. Trots den något stressiga starten, var löprundan riktigt bra. Benen var pigga och jag kunde springa på i vad som är mitt normala tempo i dagsläget. Flåset var med och andningen fungerade. I uppförsbackarna var enda gången som pulsen steg högre och mjölksyran kom i benen. Annars var det som om jag inte tränat ett hårt benpass igår.

Nu ska jag ännu jobba lite idag, men sedan tar jag helg. Jag är ledig i tre dagar och det ska bli så skönt. Äta, vila, sova, träna… Bara ta det lugnt och inte göra något.

Trevlig helg!

0

2 tankar kring ”Fredagsfys är den bästa starten på helgen

    1. hopihopi Inläggsförfattare

      Jag blir alltid mycket mer ivrig på att träna styrka, när jag märker att jag blivit starkare. Det är en skön känsla, att kunna lyfta tungt… Nå, tyngre i alla fall 🙂

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *