Det blev en löptur till sist

Det satt långt inne idag, men till sist blev det en löptur i alla fall. Det har varit mycket fixande inför julen, men nu börjar allting vara klart. Julgranen är hämtad, allt är bakat, huset är städat, julklapparna är paketerade och levererade till tomten… Imorgon ska jag ännu svänga ihop min sillröra, men allt annat är fixat. Julstämningen har kommit och jag är såå redo för några dagar av ledighet.

Dagens löptur blev en kort, men effektiv en. Det var nästan minus 10 grader och det börjar vara på gränsen till att vara för kallt. Jag kände ändå att jag ville springa, för det har inte blivit mycket träning de senaste dagarna. Det kommer knappast heller att bli mycket träning de kommande dagarna i och med julfirandet. Min kropp behövde verkligen få komma ut på en löptur. Mentalt har det varit mycket, men kroppen är pigg. Det var skönt att få rasta benen och springa av mig lite.

en löptur till sist

Nu tar jag ledig i några dagar och önskar er alla en god jul!

 

1

2 tankar kring ”Det blev en löptur till sist

    1. hopihopi Inläggsförfattare

      Jag är lite orolig över hur det ska klara sig, eftersom vi har två kissor. Men so far so good, den är fast i en krok i taket 🙂

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *