Ibland krävs det bara lite

Jag är inte lika trött mer, jag har ätit järntabletter och kanske det har hjälpt. Därför blev det ett kort yogapass på kvällen. Jag var inte supersugen, och tänkte nästan hoppa över att träna, men ibland krävs det bara lite för att känna sig bättre. Som att känna sig som sig själv igen och som om träningsivern har kommit tillbaka. Nu är jag igen ivrig på att fortsätta med yogan. Bli bättre, smidigare och lära mig mer.

bara lite yoga

Jag känner det ju verkligen, varje gång jag yogar. Hur mycket jag behöver det. Hur spänningarna släpper, hur jag hittar lugnet och andningen. Idag gjorde jag en för mig helt ny övning för axlar och skulderbladen. Herre du milde vad det var skönt. Eller ont skönt 🙂 Det tog på precis rätt ställen. På ett ställe det alltid gör ont och som jag tycker är svårt att komma åt.

Som vanligt blev det yoga med Adriene, min favorit. Hon har pass för varje tillfälle och stämning. Jag hittar alltid något som passar. Det är bara att skriva in yoga och valfri kroppsdel eller krämpa, och så har hon något. Vissa är ju förstås bättre än andra, men det har inte funnits något som jag inte tyckt om alls.

Imorgon blir det en vilodag, även om jag just nu är ivrig på träning igen. På söndagen väntar veckans styrkepass, och då vill jag vara pigg i benen.

Trevlig helg!

2

5 tankar kring ”Ibland krävs det bara lite

 1. Fredrika

  Tror jag bara gjort tre eller fyra yoga pass i år, o kommer inte helt igång igen. Så bra påminnelse om att hon har alla möjliga pass o lite är också bra!

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Adriene är ju bäst helt enkelt! Hon har pass för allt, neckpain, the flu, feet, runner’s yoga, tired legs… Allt 🙂

   Svara
   1. Fredrika

    Tog mig själv samman till yoga for flexibility, behövdes efter styrka igår. Måste få som rutin igen att yoga de dagar jag inte tränar annat, o helt ok om jag bara väljer 5-7min pass ?

    Svara
 2. Märta

  Yoga är verkligen en sån grej där man känner direkt hur bra det är för kroppen. Konstigt att det trots det kan gå så långt mellan gångerna …

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag borde verkligen göra det oftare, men oftast blir det bara en gång i veckan… Om ens det 🙁

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *