Hur trött kan man vara?

Jag förstår inte vad som har hänt, jag är så trött för tillfället. Jag var inne i ett bra träningsflyt, och nu vill jag mest sova. Förhoppningsvis är det bara en tillfällighet och inte ett tecken på att jag inte är på väg att bli förkyld. Jag känner mig inte sjuk, mest bara trött. Träningsivern är inte på topp, istället vill jag bara ha choklad och ligga på soffan.

Igår försökte jag mig på träning, men det blev inte till mycket. Jag väntade mest på att programmet skulle ta slut, även om det var ett av mina favoritpass just nu. Jag gjorde igen mitt core styrkeprogram, något jag i normala fall gillar att göra. Känna mig stark, som om jag orkar och som om det gör någon nytta för löpningen. Igår kände jag mig mest svag och orkeslös.

I slutet av programmet är det en ”bonusrunda”, jag brukar alltid göra den för att pressa det sista ut kroppen. Igår hoppade jag över den och snabbspolade till nedvarvningen. Jag orkade knappt med stretchen, utan tog istället en vilopaus. Det var liksom det skönaste med träningen, att det tog slut.

Jag tror min trötthet beror på min torra näsa/slemhinnor. Det är mycket skönare när jag har ögonen stängda, det är inte lika mycket tryck i huvudet då nämligen. Huvudvärken som jag just nu, hjälper inte heller mot min trötthet. Jag har försökt med alla knep jag har. Näsoljespray, jag har sköljt näsan med saltvatten, jag har tagit bort linserna, jag har druckit kaffe, vatten, jag har sovit bra, så jag tror inte att det är problemet. Jag har ätit bra, både järntabletter och vanlig mat.

en som också är trött

Eller är det pollen? Nu redan? Det kan det väl inte vara heller… Där är ju typ snö ute ännu.

1

2 tankar kring ”Hur trött kan man vara?

    1. hopihopi Inläggsförfattare

      jag hoppas att det inte är pollen, för det kommer att vara en lång säsong i så fall. Fast vi hittade i och för sig den första fästingen på en av våra katter tidigare i veckan, och de är också tyvärr ett vårtecken…

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *