Byta inriktning på bloggen?

Borde jag på allvar fundera på att byta inriktning på bloggen? Inte för att jag ens vet om jag har en inriktning, men enligt mig skriver jag mest om träning. Blandat med lite recept och vardagsflum. Jag har skrivit om det tidigare, om att bloggen har blivit någon form av mifublogg. Mina mest lästa inlägg genom tiderna är utan tvekan recept på mifu. Det är det mest använda sökordet för att hitta till min blogg enligt google analytics.

byta inriktning på bloggen

Nu verkar det som om ett nytt recept har rankat högt på google, uunifetapasta. Jag blev förvånad när jag kollade statistiken för bloggen igår och jag hade betydligt fler besökare än jag brukar ha. Det verkar fortsätta idag, för jag har en massa besökare på ett och samma inlägg.

Vad har jag gjort? Inte för att jag klagar, snarare tvärtom. Det är jättekul med besökare, men jag vill veta vad jag har gjort? För att kunna göra likadant igen. Jag fattar ju att uunifetapasta är ett väldigt populärt ord/recept att söka på just nu, men just därför förstår jag inte hur alla hittat till min blogg. Jag menar det finns ju inte en blogg/instagramkonto som inte skrivit om uunifetapasta.

Här försöker jag skriva om träning och det som går mest hem är recept och mat. Dags att byta inriktning på bloggen? Inte för att jag egentligen skriver för andra, utan mest för mig själv, men det är klart att det är kul med feedback, kommentarer och respons för det.

4

2 tankar kring ”Byta inriktning på bloggen?

 1. Fredrika

  Tycker inte om att laga mat så jag hoppas inte du ändrar till mat-blogg ? du skriver så bra o motiverande om träning.

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Du behöver inte vara orolig, jag kommer nog att fortsätta skriva om träning 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *