Jakten på paketet

Det känns som om det här är ett återkommande problem när jag beställer grejer från nätbutiker. Det går väldigt sällan smidigt och lätt när jag beställer. Eller så är det bara posten som strular. För kanske två veckor sedan beställde jag från Zalando. Jag ville ha leveransen till K-butiken och smartpostlådan, för jag ville kunna hämta ut det när som helst. Inte till R-kioski eller Matkahuolto (Bustis). Vart far inte paketet? Jo till Bustis förstås, och så gick det två dagar innan jag kunde hämta ut det. För att jag jobbade på såna tider det inte var öppet mer när jag slutade.

ena paketet

Ett par dagar senare får jag igen leveransbekräftelse att varorna är på väg. Öhm… fick jag inte redan allt?! Tydligen inte. Hade visst beställt lite mer än jag kom ihåg 🙂 Varför skickades inte allt i samma paket? Idag fick jag meddelande att paketet finns att hämta på Reimari (dit jag alltså beställt det), att jag skulle ha id med och så en kod. Jag vidarebefordrar meddelandet till Sam, så att han kan hämta ut det med min kod.

Det visar sig att jag inte beställt till smartpost, utan till? Tja… Matkahuolto? Kanske? Jag har inte fått mitt paket, jakten börjar imorgon. Vart ska jag gå? Till kassan på Reimari?  Eftersom jag ska ha identitetsbevis med mig… Hur svårt ska det vara att få posten att fungera? Kanske jag tar hemkörning nästa gång. Inte för att jag någonsin är hemma så att de kan leverera det, men kanske de kan lämna det vid ytterdörren.

2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *