Randoms vecka 39

Ett hederligt vardagsinlägg med tankar, funderingar och tips. Randoms vecka 39. Vad har jag gjort den här veckan och vad kommer nästa vecka att bjuda på.

randoms vecka 39

P3 dokumentär
Jag har tipsat om P3:s dokumentärer tidigare. Mycket proffsigt och intressanta ämnen. Den senaste dokumentären handlar om Nordkalk och Gotland som känns väldigt close to home, även om det var åratal sen jag jobbade där. Ska bli spännande att lyssna på, jag har inte hunnit ännu.

Hembakt naanbröd
Jag kommer så inte att köpa naanbröd i butiken fler gånger när jag vill äta indiskt. Mycket godare att laga själv och förvånansvärt enkelt. Jag var orolig att det skulle fastna i pannan när jag skulle steka det, men det gick hur bra som helst. Jag använde mig att detta recept.

Hur mycket ingefära kan man äta?
Jag vill ha ingefära i allt och jag skulle kunna äta den rå. Därför har det blivit indiskt nu i helgen. Jag har druckit av min ingefärashot och på jobbet dricker jag varmt vatten med ingefära och lime, istället för kaffe. Håller jag på att bli sjuk? Försöker min kropp säga mig något?

Kräftskiva
Jag kan inte bli sjuk nu, eftersom nästa vecka kommer att bjuda på den årliga kräftskivan. Som inte innehåller mycket kräftor, vi kan istället kalla det för tapasparty.

Sommaren är över
Ett säkert tecken  på att sommaren är över är att vi har städa bort allt från terrassen. Bort med solstolar, plocka in dynorna, fixa trädgårdsbord och stolar. Slänga bort alla sommarblommor och istället ta fram alla lyktor inför hösten.

Friidrotts VM
Älskar stora idrottstävlingar, om det sen är fotboll, ishockey eller friidrott. Eller skidåkning eller konstiga grenar i OS. Jag blir tårögd och rörd när folk överträffar sig själva och slår personbästa. Den glädjen! Jag får rysningar i hela kroppen.

Vad tycker ni om den här bloggidén? Vill ni ha mer randoms inlägg?

3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *