Heidi tipsar

Jag har tidigare tipsat om bland annat poddar och tv-serier, men den här gången tipsar jag om mer allmänna saker. Kanske det kan bli ett återkommande tema i bloggen? Jag tycker i alla fall om att läsa andras tips.

Heidi tipsar

Biltemas kaffe
Vem hade kunnat tro att ett kaffe från Biltema är gott? För ynka 1,99 paketet är det ett kap. Vi är ganska så säkra på att det är producerat av Löfbergs Lila vilket vi annars också  brukar dricka. Nu bara i ett annat paket och annat namn.

P3 dokumentär
Det blev visst ett till tips på podd i alla fall. Jag har både lyssnat på P3 dokumentär och på musikdokumentär. Väldigt proffsigt och bra kvalité. Spice Girls, Beyonce, Britney Spears blandat med Hurricane Katrina, skolskjutningen i Jokela, branden på Hisingen. Här finns en massa bra och intressant att välja bland. Mycket om händelser i Sverige förstås, men även andra stora händelser i världen.

Rainbow grillade grönsaker i marinad
Finns i frysdisken och passar utmärkt i pastasallad eller couscoussallad. Mycket billigare än att köpa antipasti på glasburk, för då måste du köpa alla skilt. Här får du grillad paprika, zucchini och aubergine i samma paket. God kryddblandning, jag brukar inte tillsätta något. Inte ens salt och peppar.

heidi tipsar

Vad tycker ni? Vill ni ha mer tips i framtiden?

5

2 tankar kring ”Heidi tipsar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *