En lugn start på träningsveckan

Jag räknar med att kunna träna den här veckan. Jag börjar känna mig frisk från min förkylning, men jag väntar ännu med hårdare träningspass. Idag blev det istället en lugn start med lite välbehövlig yoga och stretch. Allting kändes bra i kroppen, det blev inte värre av att röra på mig. Det blev snarare kanske bättre. Det var i alla fall väldigt skönt att få stretcha ut kroppen. Jag behövde det verkligen. Det är konstigt hur stel jag kan bli, med tanke på att jag inte gjort något de senaste dagarna. Rörlighet är en färskvara och något jag måste upprätthålla. Nu kändes det bara som om hela kroppen knakade och brakade när jag sträckte på mig.

Det blev en lugn start, knappa trettio minuter av stretch. Axlarna är kanske lite lägre än de var innan jag började, baksida lår känns lite mindre stelt och det känns som om kroppen piggnade till. Jag blir så trött och slapp när jag inte rör på mig. Samtidigt som jag sover mycket sämre. Jag är van att träna och när jag inte kan det, känns det bara fel. Vad ska jag då göra? Vad gör man på dagarna om man är ledig och man inte kan träna? Städar?

en lugn start på träningsveckan

Imorgon kommer det antagligen igen att bli en vilodag, men på onsdagen hoppas jag kunna träna som normalt. Ett lättare styrkepass för att komma igång igen. Löpningen väntar jag med till fredagen. Då är jag nämligen ledig och jag hoppas på fint och soligt väder. Jag längtar efter att få springa i dagsljus i höstliga färger. Med min tur kommer det väl att ösregna då 🙂

1

2 tankar kring ”En lugn start på träningsveckan

 1. Fredrika

  Har haft lång paus med yogan, men kommit igång igen med Adrienes 30 days of yoga. Dag 2 bara men helt sjukt att märka hur mycket min kropp behöver det.

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Den serien är bra, det var den första jag gjorde. Jag har fastnat lite på Dedicate, jag har kanske 2-3 kvar…

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *